Când vine sfârșitul lumii?


Azi, maine sau poimâine.
Dacă nu vine în aceste trei zile mai sus menționate, e foarte probabil ca săptămâna viitoare să ne lovească niscaiva meteoriți plini cu urzici drept în moalele testiculelor. Și dacă, nu toată lumea are cojones, pe cei care nu au, o să-i lovească la prima oră când se trezesc dimineața să se ducă la joburile lor minunate. Și, dacă nu au nici job, sau nici măcar nu se trezesc dimineața, sfârșitul lumii o să vină pe seară când se mai răcorește afară și e un timp perfect de ieșit pe la terase la o bere, la un mic, cu colegii de planetă.
Cam asta ar fi în câteva rânduri ceea ce se poate spune despre prea mult apoteoticul sfârșit al lumii.
Ce urmează după sfârșit? Cam tot ce poate urma după apocalipsă. Oamenii se întorc la serialele lor preferate, la halba cu bere și grătarul cu mici.
Și până la urmă, nimeni nu are nevoie de apocalipsă mai mult decât Dumnezeu. Dacă vine sfârșitul săptămâna viitoare, ce se fac preoții, cine o să le mai bage în traistă la înmormântarea umanitații, dacă toți enoriașii sucombează subit? Ce minciuni dulci ne vor mai turna politicienii corupții? Ce vor mai găsi prin gunoaie boschetarii, dacă nu mai e niciun gunoi disponibil? Și lista poate continua. Așa că e mai bine că să amânăm cât mai mult sfârșitul lumii. Mai bine îl lăsăm moștenire urmașilor noștri. Să facă ei ce vor cu sfârșitul. Noi ne e de ajuns lumea în care trăim, la ce bun să vină niște meteoriți și să ne strice nouă planurile de weekend.
Așa că, dacă în următoare trei zile nu apare la ușă sfârșitul, să nu mai vină deloc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s